Transformers: Battle for Cybertron

Transformers Battle for CybertronTransformers: Battle for Cybertron är en slot från speltillverkaren IGT som handlar om kampen mellan Autobots och Decepticons. I centrum står Cybertron, hemplaneten för alla Autobots. Spelet, som hade premiär år 2013, har inspirerats av filmerna Transformers (2007), Transformers: Revenge of the Fallen (2009) och Transformers: Dark of the Moon (2011).

Transformers: Battle for Cybertron är en fullmatad videoslot med lavinfunktion, mystery feature och fyra olika free spins-banor. När du triggar free spins-läget får du själv välja vilken av de fyra free spins-lägena du vill ha.  Om du vill veta mer om vad som skiljer en videoslot från en vanlig slot så rekommenderar jag ett besök hos videslots.nu.

Transformers: Battle for Cybertron är en slot som kan rekommenderas till personer som gillar slots med filmkänsla och massor av funktioner. Grafiken är riktigt bra, och både musik och ljudeffekter bidrar till att skapa en Hollywood-maffig spelmiljö. Den stora mängden funktioner gör att det finns massor att upptäcka under en spelsession.

Grundläggande info om Transformers: Battle for Cybertron

Speltillverkare: IGT
Lanserad år: 2013
Tema: Transformers
Antal hjul: 5
Antal spellinjer: 40
Myntvärden: €0,01 – €1
Lägsta satsning per spelomgång: €0,60
Högsta satsning per spelomgång: €60
Växande jackpott: Nej
Högsta vinst: 250 000 mynt
Vildsymbol: Ja
Spridningssymbol: Ja
Free spins-läge: Ja
Specialfunktioner i free spins-läge: Multiplikator (2x – 10x)
Bonusbana: Nej

Att spela Transformers: Battle for Cybertron

Det enda man får ställa in när man spelar Transformers: Battle for Cybertron är myntvärdet. Man spelar alltid med 60 mynt per spelomgång och alla de 40 spellinjerna är alltid aktiverade.

Lägsta myntvärde är €0,01 och högsta myntvärde är €1. Lägsta möjliga satsning per spelomgång är därför €0,01 x 60 mynt = €0,60 medan högsta möjliga satsning per spelomgång är €1 x 60 mynt = €60.

Högsta enskilda vinst på Transformers: Battle for Cybertron är en fast jackpott på 250 000 mynt. Hur mycket det blir i pengar beror på vilket myntvärde du spelar med. Med högsta myntvärdet (€1) blir det €250 000. Med lägsta myntvärdet (€0,01) blir det €2 500.

Transformers: Battle for Cybertron har en utbetalningsgrad på 96,14% som standard, men IGT tillåter att casinon sänker utbetalningsgraden. Det är dock inte tillåtet att sänka den under 92,56%.

Vildsymbol

spela Transformers Battle for CybertronVildsymbolen kan ersätta vilken symbol som helst utom spridningssymbolen.

Lavinfunktion

Transformers: Battle for Cybertron har lavinfunktion. Varje gång en vinnande symbolkombination bildas försvinner dessa symboler så att det bildas plats för nya symboler på hjulen. Tack vare lavinfunktionen går det att vinna gång på gång på en satsning på Transformers: Battle for Cybertron.

Mystery Feature

I en spelomgång där lavinfunktionen har aktiverats kan Mystery Feature triggas. Då visar sig en av fem möjliga figurer, och vilken figurer det är som visar sig avgör vad om händer här näst.

  • Grimlock tar bort symboler slumpvis, dock aldrig vildsymboler och spridningssymboler.
  • Shockwave spränger bort symboler i ett slumpvist genererat mönster, dock aldrig vildsymboler och spridningssymboler.
  • Optimus Prime tar bort alla decepticons på hjulen.
  • Megatron tar bort alla autobots på hjulen.
  • Ratchet har med sig planeten Cybertron, som är en spridningssymbol. Ratchet kan endast triggas när man redan har två spridningssymboler på hjulen, vilket innebär att Ratchets tredje spridningssymbol gör att free spins-läget sätter igång.

Spridningssymbol

Planeten Cybertron är spridningssymbol i Transformers: Battle for Cybertron. Du behöver få tre Cybertron samtidigt för att trigga free spins-läget.

4 olika free spins-lägen med multiplikator

När du har fått tre Cybertron samtidigt får du välja mellan fyra olika figurer: Megatron, Optimus Prime, Shockwaves och Bumblebee. Vilken figur du väljer avgör vilket free spins-läge som startar.

Megatron: 5 free spins med multiplikator på 8x – 10x

Optimus Prime: 8 free spins med multiplikator på 4x – 10x

Shockwaves: 12 free spins med multiplikator på 3x – 5x

Bumblebee: 15 free spins med multiplikator på 2x – 4x