Immortal Romance

Immortal RomanceImmortal Romance är en de mest populära slotmaskinerna från speltillverkaren Immortal Romance. Den har vampyrer som tema och har fokus på vildsymboler och free spins-lägen. Det finns flera olika sätt att få hjälp av vildsymbolen, och det finns fyra olika free spins-lägen att utforska. Immortal Romance är också känd för sina generösa multiplikatorer.

Huvudpersonerna i Immortal Romance heter Sarah, Michael, Troy och Amber. Exempel på andra symboler som förekommer på hjulen är herrgården, portklappen, breven och loggan för Immortal Romance. De klassiska spelsymbolerna (nia, tia, knekt, dam, kung, ess) används också.

Immortal Romance har inte några traditionella spellinjer, istället kan man vinna på 243 olika vis – en lösning som har blivit mycket vanlig hos Microgaming under de senaste åren. Immortal Romance använder sig av samma grundmall som Thunderstruck II, en annan populär slot från Microgaming.

Grundläggande info om Immortal Romance

Speltillverkare: Microgaming
Lanserad år: 2011
Tema: Vampyrer
Antal hjul: 5
Antal spellinjer: Nej (man kan vinna på 243 olika vis istället)
Myntvärden: €0,01 / €0,02
Lägsta satsning per spelomgång: €0,30
Högsta satsning per spelomgång: €60
Växande jackpott: Nej
Vildsymbol: Ja
Spridningssymbol: Ja
Free spins-läge: Ja, fyra stycken
Specialfunktioner i free spins-läge: MultiplikatorVanliga symboler förvandlas till vildsymboler

Lavinfunktion med ökande multiplikator

Bonusbana: Nej

Att spela Immortal Romance

Det finns bara två olika myntvärden att välja mellan när man spelar Immortal Romance: €0,01 och €0,02. Eftersom det inte finns några spellinjer kan man inte ange antal spellinjer eller hur mycket som ska satsas per spellinje. En satsningsmultiplikator på 30 gäller automatiskt för varje satsning.

Lägsta möjliga satsning är €0,01 x 1 mynt x 30 = €0,30 per spelomgång.

Högsta möjliga satsning är €0,02 x 100 mynt x 30 = €60 per spelomgång.

Den statistiska utbetalningsgraden för Immortal Romance är 96,86% över tid.

Vildsymbol & Multiplikator

spela Immortal RomanceLoggan för Immortal Romance är spelets vildsymbol. Den kan ersätta vilken ordinarie symbol som helst, däremot inte portklappen som är en spridningssymbol.

När en vildsymbol hjälper dig att bilda en vinnande kombination genom att ersätta någon symbol fungerar den även som en multiplikator på 2x. Din vinst dubblas alltså.

Loggan för Immortal Romance kan även dela ut vinster på egen hand, utan att fungera som vildsymbol. Tre loggor krävs för att få betalt. Eftersom loggan då inte agerar i egenskap av vildsymbol dubblas inte vinsten.

Spridningssymbol

Portklappen är spridningssymbol i Immortal Romance. Det räcker med att få två portklappar, var som helst på hjulen, för att bli belönad med mynt. Om du får minst tre portklappar startar Chamber of Spins.

Chamber of Spins

När du har triggat Chamber of Spins kommer ett av fyra free spins-lägen att sätta igång. Det sker inte slumpvis utan beror på vilka free spins-lägen du spelat tidigare.

Ambers free spins-läge

När man börjar spela Immortal Romance är detta det free spins-läge man hamnar i när man triggar Chamber of Spins. Ambers free spins-läge består av 10 free spins där en multiplikator på 5x gäller för alla ordinarie vinster.

Om du får minst tre portklappar samtidigt belönas du med 10 free spins till. Det finns inget tak för hur många gånger detta kan ske.

Troys free spins-läge

När du har spelat igenom Ambers free spins-läge fem gånger hamnar du inte hos Amber nästa gång du triggar Chamber of Spins, utan får istället komma till Troys free spins-läge.

Troys free spins-läge består av 15 free spins. Varje gång du vinner något aktiveras vampyrfladdermusen som förvandlar slumpvis utvalda symboler på hjulen till loggan för Immortal Romance. Eftersom loggan är en vildsymbol blir det betydligt enklare att bilda vinnande kombinationer när den dyker upp. Dessutom fungerar den ju som multiplikator, och under Troys free spins-läge kan den bli starkare än i grundspelet och kan multiplicera din vinst med upp till 6x.

Det går inte att trigga nya free spins i Troys free spins-läge.

Michaels free spins-läge

När du har spelat Ambers free spins-läge fem gånger och Troys free spins-läge fem gånger är du redo för Michaels free spins-läge.

Michaels free spins-läge består av 20 free spins. Varje gång du vinner något aktiveras funktionen Rullande Hjul. Denna funktion påminner väldigt mycket om det som NetNet brukar kalla för lavinfunktion. De symboler som ingår i den vinnande kombinationen försvinner och gör därmed plats för nya symboler, så att du får chans att vinna på nytt. Om du vinner på nytt gäller en multiplikator på 2x för den vinsten. Dessutom försvinner symbolerna, så att du får ytterligare en chans att vinna. För varje gång det sker i följd ökar multiplikatorn med ett steg, upp till maximalt 5x-multiplikator.

Det går inte att trigga nya free spins i Michaels free spins-läge.

Sarahs free spins-läge

När du har spelat Ambers free spins-läge fem gånger, Troys free spins-läge fem gånger och Michaels free spins-läge fem gånger är du äntligen framme vid Sarahs free spins-läge.

Sarahs free spins-läge består av 25 free spins. Om en vild ranka visar sig på hjul nummer tre förvandlas upp till 14 symbol till vildsymboler.

Det går att trigga Sarahs free spins-läge på nytt under Sarahs free spins-läge, så här finns chans att vinna riktigt mycket om man har turen på sin sida.

Wild Desire Feature

Wild Desire Feature är en funktion som kan aktiveras när som helst när man spelar Immortal Romance. Wild Desire Feature gör att hela hjul förvandlas till vilda hjul. Upp till fem hjul (det vill säga alla hjul) kan bli vilda samtidigt.

När Wild Desire Feature är aktiv kan vare sig den vanliga vildsymbolen (loggan) eller spridningssymbolen (portklappen) visa sig.

Till skillnad från normalt kan man få betalt för mer än en ordinarie vinst per spellinje under Wild Desire Feature.

Utbetalningsschema för Immortal Romance

Symbolkombinationer måste löpa från vänster till höger för att ge betalt, och minst en av symbolerna måste sitta på hjul nummer ett. Dessa regler gäller ej för spridningssymbolerna.

Alla vinster i nedanstående schema anges i mynt. För att räkna ut hur mycket du får i pengar, använd följande formel: Antal mynt vunna x Antal satsade mynt x Myntvärdet = vinst i pengar.

Symbol 2 symboler 3 symboler 4 symboler 5 symboler
Immortal Romance-loggan 1 000 2 500 15 000
Sarah 300 1 000 5 000
Michael 300 1 000 4 500
Troy 200 800 4 000
Amber 200 800 3 500
Herrgården 150 600 3 000
Brev 150 600 2 500
Ess 100 250 1 500
Kung 100 250 1 500
Dam 70 200 1 250
Knekt 70 200 1 250
Tia 50 150 1 000
Nia 50 150 1 000
Spridningssymbol (portklappen) 300 600 6 000 60 000