Esqueleto Explosivo

Esqueleto ExplosivoEsqueleto Explosivo har den mexikanska högtiden Día de Muertos (De Dödas Dag) som tema och kommer från den svenska speltillverkaren Thunderkick. Esqueleto Explosivo har inte några hjul, istället ramlar dödskallar ned och landar på fem skelett som spelar i ett mariachiband. Esqueleto Explosivo har traditionella spellinjer, men de är 17 till antalet vilket är långt ifrån traditionellt. Medan man spelar får man lyssna på mexikansk musik.

Dödskallarna i den här slotten är mycket vackert dekorerade och påminner om de vackra ”dödskallar” av socker som brukar säljas i Mexiko i samband med firandet av de dödas dag. En av dödskallarna i spelet har till exempel en lång mustasch, medan en annan är prydd med en romb i pannan och en tredje har en ros i munnen. Det finns också en grön dödskalle med en blomma på huvudet och en turkos dödskalle som saknar flera tänder.

Esqueleto Explosivo har lavinfunktion med ökande multiplikator och en vildsymbol som spränger bort symboler. Högsta möjliga multiplikator är 32x. Fokus ligger helt och hållet på grundspelet. Det finns varken bonusbana eller free spins-läge.

Grundläggande info om Esqueleto Explosivo

Speltillverkare: Thunderkick
Lanserad år: 2014
Tema: Día de Muertos (De Dödas Dag)
Antal hjul: 5
Antal spellinjer: 17
Myntvärden: Nej
Lägsta satsning per spelomgång: €0,10
Högsta satsning per spelomgång: €250
Växande jackpott: Nej
Vildsymbol: Ja
Spridningssymbol: Nej
Free spins-läge: Nej
Specialfunktioner i free spins-läge: -
Bonusbana: Nej

Att spela Esqueleto Explosivo

Det går inte att välja hur många spellinjer man vill satsa på när man spelar Esqueleto Explosivo, utan man spelar alltid med samtliga 17 spellinjer aktiva. Man ställer inte heller in myntvärde eller anger hur många mynt som ska satsas per spellinje, utan man anger helt enkelt hur stort belopp man vill satsa per spelomgång. Det finns nio olika belopp att välj mellan: €0,10 / €0,50 / €1 / €2 / €5 / €10 / €50 / €100 / €250.

Esqueleto Explosivo har inte någon växande jackpott. Högsta enskilda vinst på en spellinje är €625, men det går att vinna på flera spellinjer samtidigt och få hjälp av lavinfunktion, multiplikatorer och re-spins, så den totala vinstsumman under en spelomgång kan bli betydligt högre än €625.

Den statistiska utbetalningsgraden för Esqueleto Explosivo är 97%.

spela Esqueleto ExplosivoLavinfunktion med ökande multiplikator

Lavinfunktion gäller hos Esqueleto Explosivo, vilket innebär att vinnande symboler försvinner så att ny kan ta deras plats och du får chans att vinna på nytt. Det går alltså att vinna flera gånger i följd på en satsning, och för varje gång du vinner i följd tack vare lavinfunktionen ökar din multiplikator med ett steg. (Multiplikatorn ökar också varje gång en vildsymbol visar sig, se nedan för mer information.)

Stegen för multiplikatorn: 1x / 2x / 4x / 8x / 16x / 32x.

Vildsymbol med re-spin och ökande multiplikator

Esqueleto Explosivo har en vildsymbol i form av ett gyllene kranium med rosa solglasögon. Omkring vildsymbolen kan man se små explosioner. Vildsymbolen kan ersätta vilken annan symbol som helst, och de små explosionerna spränger bort åtta symboler kring vildsymbolen så att det blir plats för nya symboler och du får chans att vinna på nytt, och ökar multiplikatorn med ett steg.

Stegen för multiplikatorn: 1x / 2x / 4x / 8x / 16x / 32x.

Tips!

Om du gillar temat De Dödas Dag kan vi tipsa om att speltillverkaren IGT också har släppt en slot med det här temat. Den heter Day of the Dead.