Användarvillkor

Mobydickstudio.se bedriver affiliateverksamhet inom iGaming och spel om pengar. Mobydickstudio.se är en oberoende webbplats som tjänar pengar på reklam och marknadsföring för utvalda samarbetspartners.

Mobydickstudio.se tillhandahåller leads till tredje part såsom casinojämförelser och information och nyheter inom nöjesområdet.

När du besöker vår sida bekräftar du att du godkänner våra användarvillkor. Om du inte godkänner mobydickstudio.se användarvillkor ber vi dig att lämna sidan omedelbart.

Användarmål av innehåll på webbplatsen

När du besöker mobydickstudio.se hemsida är du införstådd att all information är endast till för informativ ändamål och allt agerande gällande innehållet sker på egen risk.

Mobydickstudio.se strävar att tillhandahålla korrekt information inom området på vår webbplats. Då materialet på vår sida är distribuerat av tredje part förbehåller vi oss rätten att information som publicerats kan vara felaktigt och föråldrat och mobydickstudio.se är inte skyldig att ändra eller uppdatera innehållet som publicerats.

Samtlig information och innehåll på vår sida är gratis. Du som besöker vår webbplats är införstådd att spel om pengar har en åldersgräns på minst år 18.

Begränsad ansvarsskyldighet

Mobydickstudio.se ansvarar inte för förlust eller skada som kan uppstå vid användningen av vår webbplats och ansvarar inte för skada av:

  • oförmågan att använda vår webbplats
  • användandet eller tillit vad gäller innehållet som presenteras
  • eventuella förluster av vinster, försäljning, affärer eller intäkter
  • förlust av affärsmöjligheter, goodwill eller rykte

Immateriella rättigheter

Allt innehåll som publiceras på mobydickstudio.se webbplats är skyddat av upphovsrättslagen och gäller samtliga jurisdiktioner du besöker webbplatsen ifrån.

Mobydickstudio.se äger rätten till allt material och innehållet på vår sida och är endast tillåtet att användas för privat ändamål.

När du besöker mobydickstudio.se webbplats godkänner du att inte använda vår sida för kommersiellt syfte, du godkänner också att inte missbruka materialet som publiceras på vår sida på ett sätt som kan skada mobydickstudio.se varumärke eller använda innehållet för egen vinning. Mobydickstudio.se tar ej ansvar för förluster av vinster eller affärer och kommer ta rättsliga åtgärder mot allt missbruk av innehållet som publiceras på vår sida.

Vi förbehåller oss  rätten att avslå begäran att ta bort innehåll om inte innehållet i fråga kan anses som oetiskt, osanning, diskriminerande, sexuellt anspelande, utsätta person för fara eller i strid med personens integritet eller brott mot internationell lagstiftning.

Skada på utrustning

Mobydickstudio.se garanterar inte säkerheten på vår webbplats. Då vi inte kan kontrollera att vår sida är fri från virus och skadliga program tar vi inte ansvar för skada på din utrustning eller förlust av data-information på din dator och mobiltelefon som orsakas av virus och skadliga program

Denna klausul gäller också vid nedladdning av innehåll på eller någon hemsida som är länkad till vår webbplats

Behandling av externa länkar

När du besöker vår sida är du införstådd att mobydickstudio.se tillhandahåller länkar till domäner som distribuerats av tredje part, att samtliga länkar är endast till för informativ ändamål och att länkar som finns på vår sida är direkt till våra partners som tillhandahåller tjänster inom iGaming och spel om pengar.

Då vi har ingen kontroll på dessa webbplatser tar mobydickstudio.se inget ansvar för innehållet på dessa webbplatser. Vi tar heller inget ansvar för förluster eller skada som kan uppstå när du använder dessa webbplatser.

Mobydickstudio.se förbehåller sig rätten att ändra våra användarvillkor och att utföra eventuella uppdateringar på denna sida när som helst vid en viss tidpunkt utan förvarning.